7 maart: plannen Klaprozenweg in Bestuurscommissie Noord en presentatie plannen DOK

De gemeente wil het gebied rond de Klaprozenweg (tussen zijkanaal I en de Stenendonkweg) omvormen tot een stadsstraat met een gemengd programma (dat wil zeggen: wonen, werken en groen naast de verkeersfunctie).
Als vervolg op de inloopavond die daar vorig jaar december aan gewijd was, wordt nu een advies van de stadsdeelcommissie aan het College van B&W voorbereid en behandeld op woensdag  7 maart 2018, 21.00 uur  in de Burgerzaal van het stadsdeelhuis Noord Buikslotermeerplein 2000.
Je kunt daarbij aanwezig zijn en ook spreektijd aanvragen. Voor meer informatie, kijk op de projectpagina NDSM-werf of op Ruimte voor de stad. Wil je inspreken, meld je dan tijdig via bestuursondersteuning.sdn@amsterdam.nl

Eveneens op 7 maart, van 16:00 – 17:30 en  van 19:00 – 20:30, organiseert projectontwikkelaar COD een informatiemarkt op de locatie
TT Vasumweg 36 (Brockhoff-garage).
Het gaat daarbij om de plannen voor het DOK gebouw, op de plek van de voormalige Brockhoffgarage. Zie ook deze link.